Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Skriv KRAGSKOGEN, navn,fødselsdato og grad av hast. Send meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: "KRAGSKOGEN Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke". Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Dette gebyret går til systemoperatøren Helserespons og ikke til legesenteret. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Avbestille time eller endre timeavtale

Ring oss eller SMS. Send KRAGSKOGEN navn og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet. Tjenesten koster kr. 6,- pr. melding.

Hvordan bestille resepter på FASTE medisiner?

Ring oss eller send KRAGSKOGEN, navn, fødselsdato og reseptønske. Sendes 2097. Tjenesten er ikke godkjent av Datatilsynet da dette er sensitive personopplysninger. Vær oppmerksom på at respons på henvendelse på sms belastes pasienten med kr. 6,-. Alle e-resepter kan hentes på hvilket som helst apotek i Norge.

Attester og korttidssykemeldinger

Disse tjenestene krever legetime!

Helsekontroller

Årlige/faste helsekontroller bør bestilles i god tid. I perioder med stor pågang vil vi ikke prioritere helsekontroller da syke pasienter må komme først. Vi ber derfor om forståelse for at det kan bli litt ventetid før du får time for helsekontroll.

Husk å ta med urinprøve! Merkes med navn og personnummer. Det bør være morgenurin, midtstrøms-/ vaskeprøve.

Det kan også være en fordel å møte fastende for å få et bedre utgangspunkt for alle typer blodprøver. (Spesielt viktig for blodsukker og triglyserid-måling).

Vel møtt!

Vaksinering

www.vaksinekart.org

Vaksiner krever ikke nødvendigvis legetime, men du bør ringe oss på forhånd for å avklare om vi har vaksinen(-e) du trenger inne, eller om de må bestilles.

Vaksiner settes på laboratoriet, men det må være en lege til stede på huset i tilfelle allergiske reaksjoner.

Vi forsøker å unngå å sette vaksiner på fredager, da det kun er én sekretær på jobb.